Urmeaza la IBStv:

Un post destul de interesant. Am sa mai trec pe aici!

Multumim IBS pentru aceste tipuri de emisiuni. Ne-am saturat de crime si violuri sau arestari si politica.......sunt oameni care mai cauta si astfel de emisiuni. Mult succes si cat mai multe emisiuni frumoase

Bravo Magda Axinte! Este o minunatie de emisiune!!!

Nimeni nu vrea sa raspunda unei intrebari simple ? Observ ca aveti din ce ince mai mult succes cu emisiunea. Este la fel ca in politica si aici. Succes.

Raspundem la o intrebare adresata de spectatori, legata de concursul Top TeenMania: - nu exista nici o regula cu privire la numarul de voturi prin SMS, primite de la un singur numar de telefon - un spectator poate trimite mai multe SMS-uri de la acelasi numar de telefon, chiar si pentru acelasi interpret Bafta!

Se iau in considerare daca o persoana trimite mai multe SMS-uri de pe acelasi numar de telefon pentru aceeasi piesa?

Salut! Ca sa intri in Top Teen Mania 2015,trebuie sa ai un videoclip produs in perioada 2014-2015,sa ai pana in 18 ani si piesa sa nu fie cover. Videoclipul il poti trimite pe adresa: teenmania@ibs-tv.ro Succes!!!!

Super! Cum pot face sa trimit si eu o melodie? este obligatoriu sa am videoclip?

Votati in cadrul noilor propuneri pe Ilinca ....e cea mai frumoasa melodie!!!! Hai Ilinca,.....Hai Ilinca!! Bafta!!!

Domnule Cristian, desi modul de votare este sigur, incepand cu editia a doua a concursului (luna februarie 2015) vom implementa si un sistem de vot cu SMS, fiind stabilita o pondere care se va lua in considerare din numarul voturilor on-line si voturi prin SMS, in procent de 50%-50%

O mare problema cu acest tip de vot ! Din pacate este "penetrabil"! Sincer nu cred ca este vorba doar de votul fanilor ! Romanii sunt inventivi,dar nu e corect pentru cei care respecta regula jocului ! Va propun sa incercati si un sistem de vot prin SMS ! O sa vedeti cum dispar "fanii" ! SUCCES!

Este absolut magnific!! BRAVO!!!! Nu am mai vazut nicioadata un documentar atat de frumos filmat

Sunt de acord cu dna Burchi. Este o initiativa frumoasa si merita sustinuta. Am urmarit emisiunea si este de laudat initiativa organizatorilor. Felicitari

Toti sunt carcotasi, toti au ceva de comentat.....dar nu poate aprecia nimeni proiectul.....eu una sunt foarte incantata ca este asa ceva facut aici la noi in Iasi! Doresc organizatorilor sa aiba nervi de otel, fiindca critivi vor mai fi...BAFTA IBS!!!!

IBS.tv inregistreaza zilnic, in medie, peste 20 mii de accesari....iar daca comparam cele cca 1500 de voturi din prezent cu cei 20 mii de vizitatori, mie nu mi se pare deloc suspect ca insa se voteaza :)))

Sistemul de votare nu este coordonat de catre IBS.tv, un serviciu public platit catre Opinion Stage - http://www.opinionstage.com. Astfel, nu pot exista dubii cu privire la transparenta votului!

Foarte interesant cum se voteaza. Ma uit si vad ca o singura persoana primeste voturi continuu. Carina Olteanu a primit in 30 min 100 de voturi. Inseamna ca are sustinatori multi :))))

Dorim colegilor nostri de pe internet, succes si spor in tot ceea ce si-au propus. Realizarea de emisiuni cat mai bune, mai pragmatice si departarea de stilul comun al celorlalti din domeniu. Apropierea de om, de traiul acestuia, de evenimentele prin care trece omul si familia sa. Sa fiti aproape de bucuria lui, de nevoile si experiantele lui, pentru ca astfel sa avem fiecare ce invata bun,unii de la altii. Sa deveniti prietenul de care toti avem nevoie!

http://ibs-tv.ro/tv/musicforkids2/

Hi ! Do you have a link to the videos from the event?

Hi, Soon, all the material will be posted on TV-platform!

hELLO! I missed my daughter on Music for Kids! How can I watch day 1 over?

Bravo IBS! Foarte buna initiativa cu emisiunea Live in Studio!

Heeiii....te asteptam la TOP TeenMania!
Heeiii....te asteptam la TOP TeenMania!